top of page

STORYTELLING OG SALG PÅ REPEAT

Jeg går ikke før, vi er i land med opgaven.

Cristine Gliese, ejer og stifter af Episk Kommunikation.

Cristine_Gliese_portræt_18677_WEB.jpg

Jeg forstår dig allerede.

Du vil have ord og indhold, der lyder som dig og som tiltrækker din målgruppe og sælger din virksomhed i overensstemmelse med din brandvalue.

Og du vil have, at den målgruppe bliver til betalende kunder.

Jeg forstår også godt, at det hele kan virke lidt uoverskueligt. Jeg ved også, at du ved, at kommunikation og markedsføring er noget, du burde gøre noget ved, men du aner ikke, hvor du skal starte.

Det er her, jeg træder ind med mine 16 år i bagagen som kommunikations – og tekstmenneske. Det er her, du kan hyre mig til en enkelt opgave, flere opgaver eller som dit eksterne kommunikations – og marketingbureau.
Lad mig stå for det, du bør og det din virksomhed skal, mens du, eller I, bruger tiden mere fornuftigt på det, som du/I gør rigtig godt.


Det er det, jeg kan. Og det er derfor, jeg er her.

DEN GODE NYHED

Du har fundet et sted, hvor moderne og entreprenante virksomheder går hen, når de skal have krystalklare budskaber og konverterende indhold til at rykke deres virksomhed videre.

DEN ENDNU BEDRE NYHED

Hyr mig som dit eksterne bureau

Jeg arbejder sammen med en række dygtige mennesker, jeg hyrer ind til de opgaver, jeg ikke er klog på.
Derfor kan du få et bureau i ryggen, når du arbejder med mig. Men du møder aldrig en reception eller en piccoline i min dør.

OG NU KOMMER BOMBEN!

Jeg er virkelig rar at arbejde sammen med.

Hvis det ikke var sandt, ville min virksomhed ikke bestå af en fast kundebase, der gentegner kontrakter gang på gang. Hvis jeg oversolgte mig selv på den her, ville de selv samme kunder ikke sende deres netværk, og dermed flere kunder, min vej.

Men det er selvfølgelig en påstand, der skal bevises.

CRISTINE UDEN H

Jeg er glad for, at du er her. Det vigtigste du skal vide lige nu er, at den her virksomhed handler mindre om mig og mere om, hvad vi kan skabe sammen for din forretning.

Men hvis du skal vide en ting eller to om mig, så har jeg lyst til at fortælle, at jeg tog beslutningen om at skabe Episk Kommunikation, fordi jeg ville kombinere det, som jeg holder mest af i mit arbejdsliv: Ord, kommunikationsrådgivning og maskinrummet.


Ord, fordi det ligger til mig at trylle med dem.


Kommunikationsrådgivning, fordi det er min spidskompetence at kunne sætte mig ind i en virksomheds behov og omdanne det til kommunikation og markedsføring, der tiltrækker kunder og fastholder dem.


Maskinrummet, fordi jeg får et kick ud af at se strategi blive eksekveret og kunder vækste.

Derudover har jeg ramt de 40+, er drengemor, og nogen har papir på mig og min pension.

Jeg er kaffesnob, kødspiser og komponist i et liv, som er mit, og som jeg hver dag designer selv.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

/ Cristine.


Tlf: 53 62 82 88

IMG_9021 2.jpg
bottom of page