top of page

KUNDERNE SIGER OM MIG ...

Third Dot

EN AF VORES BEDSTE SAMARBEJDSPARTNERE

Third Dot

Cristine er en fast partner for vores kreative bureau, Third Dot. Vi har konstant tæt sparring om diverse ting indenfor branding og markedsføring, og hver evig eneste gang er Cristine en knag! Ikke nok med at hun er et fantastisk menneske og en af vores bedste samarbejdspartner, så er hun i absolut særklasse når det handler om at trylle med ord der passer til brandet!

Anja Riis Petersen

Partner - Kreativ 

Billede af Manuel Cosentino

JEG KAN KUN GIVE HENDE MINE BEDSTE ANBEFALINGER.

Louise Witting, Trade Marketing Manager

Jeg har flere gange arbejdet sammen med Cristine på nye koncepter, hvor hun via sit utroligt levende sprog har tilført både koncepter, kampagner mv. et nyt liv og løftet det samlede produkt. Cristine har en unik evne til at få ord til at synge.

Peter_edited.jpg

EN AF CRISTINES KLARE STYRKER, ER DET HUN KAN FÅ UD AF EN PEN

Peter Schjødt, Plead

Hun kan noget med ord, som vores kunder har nydt godt af, og som personligt har inspireret mig, i forhold til at skrive blogs, holde foredrag, etc. Cristine skriver og siger tingene som de er, hvilket er dejligt befriende. Hun formår at afkode kundernes ønsker, og få det ud i en skarp, kantet og værdiskabende kommunikation. Skal man have succes på digitale medier i dag, så er det afgørende at man som virksomhed, formår at levere værdiskabende og relevant content, der klart skal tilsættes kant. Det kan Cristine.

Peter Schjødt, Plead og tidligere chef på YouNeed:Us

unnamed.png

DEM, DER HAR HENDE ER HELDIGE.

beCORE

Cristine er wauw +

Cristine kan noget med ord, som de fleste af os drømmer om. Cristine har meninger og holdninger, der virkelig kan rykke og udfordre. Cristine er en fantastisk, varm og omsorgsfuld kollega. Cristine er skattet samarbejds- og sparringspartner. Der findes ikke mange af Cristines slags ...

Rikke Høyer Schrøder

beCORE. Tidligere chef hos YouNeed:Us

Billede af Pete Pedroza

YOU SIMPLY FEEL DRAWN IN!

Karina Bengtson

I highly recommend Cristine Gliese Rasmussen to any future employer. Cristine is a great copy writer - she writes with depth, warmth, and integrity. And always with that special something that differentiate her text from other's. Furthermore she is a kind person with a wonderful personality and a great colleague.

Karina Bengtsson, tidligere projektleder på reklamebureauet, Cosmographic.

Skærmbillede 2021-11-05 kl. 19.22.12.png

SPARRING OMKRING WEBTEKSTER

Louise Veggerby – Coach

Jeg var kørt fast og havde brug for hjælp og sparring til at omsætte og formulere mine tanker og idéer til gode tekster til min hjemmeside. Tekster, der favnede det budskab jeg ønskede, klart og præcist.

Cristine er præcis så nærværende, udfordrende og professionel i hendes arbejde, at jeg turde flytte mig ud af komfortzonen og give liv til de tanker og drømme jeg havde. Hun holder den røde tråd hele vejen, og det er guld værd i sådan en proces.

Samarbejdet gav mig et tiltrængt boost, og hjalp mig til at omsætte tanker til handling. Derudover har Cristine givet mig afsæt til de næste skridt i processen.


Det er mit fundament, der er blevet bygget - og det der danner grobund for den videre udvikling.

Cristine med det samme skaber tillid med hendes personlige som faglige kompetencer.  


Hvorfor skulle andre vælge at arbejde samme med Cristine?

Hvis du vil springe en masse led over og gå to the point, med én der ved hvad hun laver og hurtigt kan spotte hvad du har på hjerte, så er det den bedste investering i din forretning.

Episk Kommunikation v. Cristine Gliese har nu, i mere end to år, til vores stor tilfredshed, varetaget vores SoMe kommunikation og andre kommunikative opgaver i f.eks. de trykte medier.

 

Cristine og Episk Kommunikation er punktligt og ikke mindst en dygtig tovholder, når vi alle skal holdes til ilden og minde om deadlines. Vi har kun godt at fortælle om den løbende sparring, som typisk foregår via Teams møder. Møder der omhandler vores profil og relevant kommunikation overfor omverdenen. Cristine sikrer med ”fast hånd” og en humoristisk tilgang at møderne altid bliver gennemført. 

 

Et samarbejde med Episk kan vi varmt anbefale, ikke mindst hvis I er udfordret i retning af ”Det vil være godt at få gjort, -men vi har ikke lige den fornødne tid og ressourcerne.

Steffen Unger, HR – og økonomichef, JF Data Service

Jeg har også opnået erfaring i samarbejde med:

Microsoft, Telia, Rigspolitiet, Erhvervsstyrelsen, Dansk Håndbold Forbund, Odense ZOO, Odense Bys Museer, Merrild, Sex & Samfund, Kompan, Schneider Electric ESS, Aarhus Kommune, Dansk Håndbold Forbund, Wunderwaer, Finax og Castus/The Whole Company, Faber, Vejdirektoratet, DANÆG, dinTANDLÆGE.

KONTAKT

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tlf.: +45 53 62 82 88

Fedt, du skrev! Jeg glæder mig til at læse dine ord og vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page